Input your search keywords and press Enter.

Šarena kuglica – najljepša blagdanska fotografija

Fotografija „Šarena kuglica“ autora Marvina Malbašića ocijenjena je kao najbolja fotografija, „Mladi bakljonoše“ Igora Brautovića kao druga, a „Orlando“ Nikše Raguža – Lučića kao treća najbolja fotografija pristigla na foto-natječaj „Blagdani u Gradu“ kojeg su organizirali Grad Dubrovnik i Fotoklub Marin Getaldić.

Natjecanju u fotografiranju mogli su pristupiti svi građani s područja Dubrovačko-neretvanske županije, a fotografirati se moglo na sljedeće teme: Blagdani u Gradu, Božić u Gradu i Blagdanski selfiji. Tri najbolje fotografije nagrađene su novčanim iznosima, 3.500 kuna, 1.500 kuna te 500 kuna.

Stručni žiri ocijenio je ukupno 78 pristiglih fotografija od 20 autora na prve dvije teme. 35 najboljih fotografija biti će izloženo u Lazaretima od 23. siječnja do 09. veljače 2016. godine.

Za treću temu, Blagdanski selfiji, produljen je rok te se fotografije mogu slati do 20. siječnja. Svakom prijavljenom selfiju dodijelit će se redni broj, a na otvorenju izložbe u Lazaretima izvući će se broj čiji će nazočni vlasnik dobiti nagradu od 500 kuna. Ukoliko se izvuče natjecatelj koji ne bude nazočan, izvlačenje će se ponoviti.

Fotografije se šalju na e-mail: fotonatjecaj2015@gmail.com, u velikoj rezoluciji, .jpg formatu. Potrebno je navesti ime, prezime, te kontakt broj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.