Input your search keywords and press Enter.

Sajam vježbeničkih tvrtki u Sponzi

Sajam vježbeničkih (učeničkih) tvrtki Dubrovačko-neretvanske županije održavati će se u ponedjeljak 16. svibnja u atriju palače Sponza, u vremenu od 11,00 do 13,30 sati. Na sajmu će sudjelovati učenici iz 10 vježbeničkih tvrtki.

Nakon pauze od dvije pandemijske godine dočekali smo da sajam možemo ponovno organizirati uživo. Ovo je 6. sajam po redu u organizaciji naše škole za područje cijele županije.

Ove godine naš sajam je uvršten u službeni program Europske komisije s kojim se obilježava šesti po redu europski tjedan strukovnog obrazovanja. Europska komisija je odredila da ove godine to bude tjedan od 16. do 20. svibnja 2022.

Cilj “Sajma vježbeničkih tvrtki” je omogućiti učenicima smjerova ekonomist i komercijalist predstavljanje rada svojih tvrtki kroz prezentacije, uređenje štandova, izlaganje na štandovima i sudjelovanje u sajamskom poslovanju.

Otvaranje sajma počinje u 11,00 sati, od 11,30 do 12,30 učenici prezentiraju rad tvrtki, a vrijeme od 12,30 do 13,30 predviđeno je za sajamsko poslovanje. Sajam se zatvara u 14,00 sati proglašenjem najuspješnijih tvrtki.

Dođite i provjerite zašto je “Sajam vježbeničkih tvrtki” postao službeno događanje koje je Europska komisija ove godine uvrstila u svoj službeni program obilježavanja Europskog tjedna strukovnog obrazovanja.

EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)