Input your search keywords and press Enter.

Sa sajma IFAT-2016 u dubrovačku Čistoću – prvi u Hrvatskoj

Nabavom najnovijeg Green Machines urbanog usisavača dubrovačka tvrtka Čistoća postala je ponosnim vlasnikom prvog takvog specijalnog stroja u Hrvatskoj.


Naime, na svjetskom sajmu komunalne opreme IFAT, održanom u Münchenu krajem svibnja ove godine, prvi put je predstavljen električni usisavač GM1ze. Zbog svoje okretnosti, dimenzija i performansi ovaj specijalni stroj kao stvoren je za čišćenje uskih i gostiju punih dubrovačkih ulica. Osim što ostvaruje impresivne rezultate u bržem i kvalitetnijem čišćenju gradskih površina, stroj je iznimno tih u radu te ekološki prihvatljiv bez emisije štetnih plinova.

Čistoća je nabavku ovog stroja osigurala iz vlastitih sredstava, a sve s ciljem zadržavanja Dubrovnika na vrhu ljestvice čistih europskih gradova.

I gradonačelnik Andro Vlahušić jutros se upoznao s prvim ovakvim električnim usisavačem u Hrvatskoj te je istaknuo važnost praćenja novih tehnoloških rješenja i u nabavi komunalne opreme kako bi se Grad Dubrovnik približio svjetskim članicama Zero Waste trenda. Posebno je pohvalio djelatnike Čistoće koji su još jednom pokazali da je čisti Grad rezultat njihovog napornog rada,. ali i njihovog pro-aktivnog pristupa svim promjenama koje donosi današnje vrijeme.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *