Input your search keywords and press Enter.

Royal Princess najbolji hotel u Dubrovniku

Prema odabiru putnika TripAdvisora, vodećeg svjetskog portala za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu, dubrovački hoteli u sastavu Importanne Resorta, Royal Princess Hotel i Hotel Ariston, našli su se među 25 najboljih (Top 25 Hotels in Croatia) i 25 najluksuznijih hotela u Hrvatskoj (Top 25 Luxury Hotels in Croatia).

Royal Princess se tako našao na visokom drugom mjestu u obje kategorije na razini Hrvatske te se istaknuo kao najbolji hotel u Dubrovniku. Godišnja nagrada samih putnika „Travellers’ Choice awards” dodjeljuje se petnaestu godinu zaredom najboljim hotelima na svijetu, a za razliku od svih ostalih nagrada, dobitnici TripAdvisor „Travellers’ Choice awards” nagradu dobivaju na temelju milijuna recenzija i mišljenja putnika diljem svijeta.

Prilikom ocjenjivanja brojnim recenzijama gosti su pokazali oduševljenje Royal Princess Hotelom, istaknuvši prekrasnu lokaciju na poluotoku Lapadu i izuzetnu ponudu, a njih gotovo 90 posto ocijenili su uslugu izvrsnom ocjenom. Ovaj hotel svojim gostima pruža gotovo nenadmašivu razinu udobnosti i luksuza temeljenog na visokokvalitetnom dizajniranom namještaju, a koji se u kombinaciji s ostatkom interijera stapa u spoj tradicionalnog i modernog, uz najvišu razinu usluge koji su istaknuli i sami gosti. Također, svoje mjesto na popisu najluksuznijih hotela u Hrvatskoj pronašao je Hotel Ariston 5*, koji je goste oduševio svojom odličnom pozicijom i širokim izborom sadržaja.

„Iznimno nas veseli što su se hoteli Importanne Resorta i ove godine našli na popisu najboljih hotela u Hrvatskoj. Dodjelom ove nagrade još smo jednom potvrdili svoje mjesto u odabranom društvu vrhunskih hotela koji, zahvaljujući svojoj vrhunskoj i posebno osmišljenoj ponudi, može zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Iznimno smo ponosni što gosti prepoznaju naš trud te nam je to svakako poticaj da nastavimo podizati cjelokupnu kvalitetu hotela i opravdati ukazano povjerenje“ – istaknula je Romana Antunović, direktorica prodaje Importanne Resorta.

TripAdvisor najveća je internetska stranica na svijetu posvećena putovanjima koja korisnicima omogućuje da planiraju i realiziraju odmor prema svojim željama. Na portalu se trenutno nalazi više od 75 milijuna recenzija i ocjena korisnika turističkih usluga, a portal ima više od 60 milijuna individualnih mjesečnih posjetitelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *