Input your search keywords and press Enter.

U organizaciji Udruge Plavac mali – Pelješac, Poljoprivredna zadruga Putniković dva puta se predstavila Zagrebu. Najprije su u vrhunskim plavcima, iznimnoj maraštini i voćnom roseu uživali predstavnici medija, a potom građani i turisti glavnog hrvatskog grada.

Lagani, voćni Rose, izvrsno osvježenje u vrućim ljetnim danima i vrhunski plavac Lirica PZ Putniković oduševili su posjetitelje zagrebačke manifestacije Winelover’s Street, koja se održala u Europskom domu.

U tjedan dana to je bilo drugo predstavljanje PZ Putniković u glavnom hrvatskom gradu. Nakon uspješne prezentacije vrhunskih vina i Doma vinogradarske tradicije predstavnicima medija i vinskim znalcima u multifunkcionalnom prostoru UNOPIU, jedna od najstarijih peljeških vinarija predstavila se građanima i turistima Zagreba.

„Naša vrhunska vina najbolja su pozivnica Zagrepčanima i turistima da ovog ljeta posjete Pelješac i ne propuste Putnikoviće, koji su prvenstveno poznati po svojoj enološkoj ponudi, a od prošle godine imamo i Dom vinarske tradicije, u kojem je na neposredan i topao način ispričana priča o vezi pelješkog težaka i vinove loze“, kazala nam je Ana Barać voditeljica Doma vinarske tradicije PZ Putniković.

S.Rosić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *