Input your search keywords and press Enter.

Rodina radionica o platnenim pelenama

U utorak 27. rujna 2016. s početkom u 17 sati, u hotelu LERO, udruga RODA održat će radionicu o platnenim pelenama.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim budućim roditeljima i roditeljima male djece. Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, savjete i upute kako ih koristiti i održavati. Danas sve više roditelja mora paziti na troškove, a ako se odluče za platnene pelene, sačuvat će i do 5000 kn, koliko bi više morali izdvojiti za jednokratne pelene. Potrebno ih je samo 20-ak za jedno dijete. Sačuvat će i okoliš od teško razgradivog otpada jednokratnih pelena. Neki se roditelji boje komplicirane upotrebe i održavanja, no moderne platnene pelene nisu starinske četvrtaste pelene koje je trebalo iskuhavati, glačati i savijati. Šivane su u nekoliko slojeva, s oblikom koji se jednostavno pričvrsti čičkom ili drukerima. Jedan od razloga sve veće popularnosti platnenih pelena je i njihov privlačan dizajn i sve bolja dostupnost u Hrvatskoj. Više informacija o platnenim pelenama možete pronaći i na internetskoj stranici www.roda.hr.

Udruga Roda je jedan od vodećih primjera društvenog poduzetništva u Hrvatskoj, a platnene pelene Rodina pusa šiju osobe s invaliditetom. Svi prisutni na radionici dobit će na poklon primjerak Rodine platnene pelene za novorođenče. Aktivnost se odvija u okviru projekta Zelena pelena koji financira Grad Dubrovnik.

Veselimo se zajedničkom druženju!

Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo vas da svoj dolazak najavite na broj telefona 098 9117 993 ili na našim Facebook stranicama RODA Dubrovnik. Radionica je besplatna!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.