Input your search keywords and press Enter.

RIJEKA DUBROVAČKA POSTAJE GASTRO-GLAZBENA OAZA

U petak 8. rujna očekuje vas bogat glazbeni program pod ravnanjem Harija Rončevića, prvi dječji festival na Tenturiji kao i brojne tradicionalne igre od plivanja ‘po pršut’ do potezanja konopa!

Riječani najavljuju manifestaciju “Noć Rijeke dubrovačke” koja će se, u ovom izdanju –  po prvi puta održati u Komolcu, na Tenturiji – i to u petak, 8. rujna 2023. a sada je napokon stiglo vrijeme da otkrijemo više detalja!

 

Čast da otvore ovaj dan prepun dobre zabave i odlične gastro ponude pripala je poznatim dubrovačkim voditeljima Kati Lujo i Matku Saltariću koji će naše drage klince i klinceze provesti kroz prvi dječji festival ikada održan u Rijeci dubrovačkoj. S početkom u 17 sati, 8.rujna vjerujemo da će s naše pozornice krenuti pravi glazbeni spektakl prepun dobrih ritmova, osmijeha i bogatih nagrada!  Sve zainteresirane klince i klinceze zaljubljene u pjesmu i ples – molimo da se obavezno prijave na link u nastavku jer broj sudionika je ograničen :

 

https://forms.gle/YnehrXm9ivp3wGaq9

 

Uz brojne bogate nagrade, očekuje nas i pregršt dobre zabave čemu će svakako doprinijeti i tradicionalne igre koje su se od davnina održavale na Tenturiji. Potezanje konopa i plivanje ‘po pršut’ ovog puta vodit će dugogodišnji sportski novinar Davor Buconić. Zainteresirane ekipe i natjecatelje molimo da se prijave na nocrijekedubrovacke@gmail.com također čim prije jer broj je ograničen a najbolje očekuju vrijedne nagrade!

Središnji događaj ove manifestacije na kojoj ćemo se na moderan način prisjetiti tradicije našeg kraja i nekih davno zaboravljenih običaja svakako je večernji koncert Harija Rončevića koji je rezerviran za 21 sat, a ulaz je slobodan!

Tim koji stoji iza ovog projekta čine redom stanovnici ovog prekrasnog dubrovačkog kraja, a uz to poručuju:

– “Trudili smo se doista misliti na sve generacije i jedva čekamo taj popularni petak! Smatramo da Rijeka dubrovačka zaslužuje ovakvo nešto jer ne samo da obiluje priordnim ljepotama već i brojnim običajima koje ne smijemo zaboraviti.”

Program manifestacije realiziran je u podršku grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika kojima ovim putem još jednom zahvaljujemo te vjerujemo da će ova manifestacija nakon ovogodišnjeg ‘debija’ samo rasti i širiti se.

Ulaz je naravno besplatan! 

Sve novosti i pojedinosti programa pratite na našim društvenim mrežama – Instagramu

Noć Rijeke dubrovačke (@nocrijekedubrovacke) • Instagram photos and videos i kao i Facebook profilu Noć Rijeke dubrovačke.

…jer tko će najljepše ispričati priču o ovom kraju od ljudi koji žive u njemu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.