Input your search keywords and press Enter.

Rezervirajte mjesto za novu sekciju Kinookusa ”Što na platnu, to na pjatu”

Na 6. Kinookus Food Film Festivalu, koji će se 3. do 6. rujna održati u Stonu, bit će inaugurirana potpuno nova sekcija pod nazivom Što na platnu, to na pjatu.

Riječ je o jedinstvenom iskustvu gledanja za tu priliku posebno odabranog filma tijekom kojeg će ograničeni broj sudionika imati priliku istovremeno kušati delicije i pića koji se pojavljuju na platnu. Gledatelji koji uspiju na vrijeme rezervirati mjesta uživat će u sveobuhvatnom osjetilnom iskustvu: vidu i sluhu, uobičajeno angažiranim tijekom uživanja u sedmoj umjetnosti, pridružit će se osjetila okusa, mirisa i dodira.

Sekciju Što na platnu, to na pjatu inaugurirat će jedan od najvećih chefova današnjice, irski kuhar JP McMahon, a uz pomoć američkog chefa hrvatskog podrijetla, Richarda Gruice. Jp McMahon glavni je kuhar, vlasnik restorana i pisac. Kulinarski je direktor skupine restorana EatGalway koju čine čuveni Aniar, Cava Bodega i Eat Gastropub. JP McMahon predaje i povijest umjetnosti na UCC-u, a upravo završava svoj doktorat iz povijesti umjetnosti s naglaskom na američkoj umjetnosti dvadesetog stoljeća. U njegovim se restoranima redovito održavaju izložbe, sponzoriraju lokalni umjetnički festivali i događanja te promiče umjetnost na lokalnoj razini u Galwayu.

Za rezervaciju mjesta i više informacija o novoj sekciji Što na platnu, to na pjatu kontaktirajte: kinopokus.radionice@gmail.com ili 098 826843.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.