Input your search keywords and press Enter.

Revelin uvršten u najprestižniji izbor na svijetu

Dubrovački Culture Club Revelin i ove je godine uvršten među velikane svjetske klupske scene. Prema prestižnoj listi britanskog DJ MAG magazina u izboru Top100Clubs, Revelin je zauzeo 49. mjesto, što je za visokih 26 pozicija bolje nego prošle godine.

Dubrovnik se tako može pohvaliti svojim predstavnikom u najprestižnijem izboru na svijetu i to među velikanima kao što su: “XS”, “Amnesia”, “Space”, “Octagon”, te mnogi drugi. Veliko je priznanje i rezultat napornog cjelogodišnjeg rada cijelog Revelin tima.

Iako oduševljenje još uvijek vlada zbog ovog fantastičnog rezultata, u Revelinu užurbano pripremaju jedan od najkreativnijih programa do sada.

* Ljetnim programom dovest ćemo u Grad izvođače i performere kakve Dubrovčani do sada još nisu imali priliku vidjeti. Gostovanja najboljih DJ-a, performera iz cijelog svijeta i festivala već u samoj najavi obećavaju mnogo. – poručio je Domagoj Glavinja, Program Coordinator Cluba Revelin.

Do sada je objavljeno spektakularno vikend otvaranje sezone 2. i 3. lipnja na kojem će nastupiti DJ Paul van Dyk. Za sve ljubitelje festivala do sada su otkrivena 2 festivala DU-EL-Fest koji je na rasporedu od 18. – 22. srpnja, te REVELIN FESTIVAL, od 10.-14. kolovoza za koji je u najavi nevjerojatan line up. S nestrpljenjem iščekujemo i ostatak programa, koji uz ovakvu najavu zasigurno garantira odlično ljeto u Dubrovniku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *