Input your search keywords and press Enter.

Nagrađivana udruga Audiovizualni centar Dubrovnik će u srijedu, 20. ožujka od 20 sati u prostoru Art radionice Lazareti predstaviti publici video retrospektivu banda “Embassy 516”. Snimci su nastajali u razdoblju od 2007. do danas te je riječ o raznovrsnim koncertima i live sessionima u samom prostoru kompleksa Lazareta. Večerašnji program je također dio partnerske suradnje u sklopu projekta Platforma za Lazarete.

Od 18. ožujka do 20. ožujka publika je tako imala priliku sudjelovati na radionici audio snimanja, obrade zvuka i montaže te finalizacije materijala. Također je u ponedjeljak otvorena izložba slika autorice Giovanne Kličan (otvorena do 25. ožujka) te je sinoć predstavljena retrospketiva dječjih filmova koji su nastajali u razdbolju od 2013. do 2019. u suradnji s obrazovnim ustanovama (OŠ Marina Držića, OŠ Montovjerna / Lapad, Dom Marina Držića,…). 

Sve skupa je riječ o nastavku uspješnih ostvarenja koje su zajednički producirali AVCD & ARL s raznovrsnim vanjskim suradnicima i partnerima civilnog i institucionaliziranog sektora. Upravo je band “Embassy 516” bio poveznica i svoje početke na sceni bilježi uz ova dva udruženja. U razgovoru između projekcija sudjelovat će sadašnji i bivši članovi banda.
Audiovizualni centar Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *