Input your search keywords and press Enter.

Rekreativna biciklistička utrka “Konavle 100km”

U sklopu proslave dana Općine Konavle biciklistički klub Konavle dana 4. studenog 2018. organizira tradicionalnu sedmu rekreativnu biciklističku utrku “Konavle 100 km”. Utrka će biti kružnog formata sa startom i ciljem u Člipima, a voziti će se cestom kroz Konavosko polje (kroz Kraljevu, Pridvorje, Lovorno i Ljutu) do Grude, zatim magistralom od Grude, kroz Čilipe do Zvekovice , te potom kroz Konavosko polje do Čilipa.

Sudionici će se moći natjecati u tri kategorije i to kategoriji sport (četiri kruga ukupne duljine 120 km), u kojoj kategoriji će najbolji natjecatelji dobiti i novčanu nagradu, kategoriji classic (dva kruga ukupne duljine 60 km), te kategoriji MTB- (jedan krug duljine 30 km). Natjecatelji se u kategorijama sport i classic mogu natjecati isključivo sa cestovnim biciklima, dok je kategorija MTB predviđena samo za bicikle s gumama širine 1,9 inča i širim. Mjerenje vremena je elektronsko, te će ga na cilju vršiti sudac Hrvatskog biciklističkog saveza. Staza nije primjerena za mlađe uzraste, jer promet tijekom utrke neće biti zatvoren, pa maloljetnici do 16 godina mogu sudjelovati samu u pratnji, te uz predočenje pisane izjave roditelja ili staratelja, dok maloljetnici do 18 godine mogu sudjelovati bez pratnje uz predočenje izjave roditelja ili staratelja, a svi sudionici obavezno tijekom cijele utrke moraju nositi zaštitne kacige.

Prijave i podjela startnih brojeva će na dan utrke biti organizirana u Čilipima ispred Doma kulture od 8:30 do 9:45 sati, dok svi zainteresirani za utrku mogu prijaviti i na http://www.stoperica.live/races/59 do 3. studenog 2018. u 12:00 sati. Kotizacija za kategorije sport i rekreacija iznosi 120,00 kuna, a za kategoriju MTB 60,00 kuna, dok se uplata može izvršiti općom uplatnicom do 3. studenog 2018. (prilikom preuzimanja startnog broja obavezno na uvid donijeti dokaz o uplati), te prije samog starka prilikom preuzimanja startnog broja.
Svim sudionici utrke će prilikom podjele brojeva dobiti promotivnu majicu utrke, biti će im organizirana okrjepa na Zvekovici i u cilju, biti će osigurana medicinska i tehnička pomoć, dok će nakon utrke biti organiziran zajednički ručak i dodjela nagrada najboljim natjecateljima u svakoj kategoriji.

Sve dodatne informacije o utrci možete dobiti na telefone 0914713044 (Lukša), 098345759 (Zoran), 0989763265(Ivan), na e-mail bk.konavle@gmail.com ili na facebook stranici Biciklističkog kluba Konavle.

Lukša Čupić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *