Input your search keywords and press Enter.

Reklama za Dubrovnik – CNN-ova emisija Quest’s World of Wonder

CNN-ov Richard Quest: Dubrovnik je, nema sumnje, dio našeg Čudesnog svijeta

Svjetski poznati novinar Richard Quest u svojoj je emisiji Quest’s World of Wonder, koja se emitira na CNN Travel i koja donosi priče o najljepšim dijelovima svijeta, ispričao priču o Dubrovniku pozivajući gledatelje da dođu i sami se uvjere koliko je dragocjen.

Kroz polusatnu emisiju predstavio je povijesne zanimljivosti poput karantene u Lazaretima, prvih ”bezkontaktnih” plaćanja u ljekarni Male braće, zaplesao je Linđo, osvrnuo se na strašna stradanja i Domovinski rat, učio jedriti, razgovarao s ljudima koji u gradu žive i rade i koji su kroz svoje priče na najbolji mogući način pokazali povezanost s Gradom, tradicijom, morem, slobodom.

Dubrovnik je prikazao kroz priču s ljudima, kao turističku destinaciju, dijelom i filmsku kulisu, ali prvenstveno kao blago čovječanstva. Riječima ”Dubrovnik je, nema sumnje, dio našeg Čudesnog svijeta (World of Wonder)”, završio je priču o Gradu Richard Quest i priskrbio najbolju moguću reklamu pred milijunskim gledateljstvom CNN-a u cijelom svijetu.

Materijali su snimani u lipnju, kada je iz Dubrovnika uživo emitirana i CNN-ova izuzetno gledana emisija Quest Means Bussiness, u kojoj je gostovao i dubrovački gradonačelnik Mato Franković, koji je i tom prigodom pozvao gledatelje na odmor u Dubrovnik.

Emisija se može vidjeti na poveznici:

QUEST’S WORLD OF WONDER – DUBROVNIK

Marijana Aksić Vitković
Glasnogovornica Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)