Input your search keywords and press Enter.

Regulacija prometa tijekom radova u Zagrebačkoj ulici

Prenosimo Libertasovu obavijest o reguliranju prometa tijekom radova u Zagrebačkoj ulici:

Obavještavamo cijenjene korisnike naših usluga da će od ponedjeljka 09.11.2015. godine zbog građevinskih radova u Zagrebačkoj ulici, sukladno privremenoj prometnoj regulaciji doći do slijedećih promjena u odvijanju JGP-a:
·        Biti će uveden minibus koji će prometovati po voznom redu linije 8 na relaciji Viktorija – Ploče – Viktorija. Polasci u 7:15 i 13:15 neće prometovati.
·        Linija 5 do završetka radova neće prometovati.
·        Linija 8 će prometovati na relaciji Pile – A.Kolodvor – ul. A.Hebranga – ul. V.Nazora – ul. Vukovarska – Grawe – Pile. Sa stanice Pile će polaziti 10 minuta kasnije u odnosu na postojeći vozni red. Polasci u 7:15 i 13:15 neće prometovati.
·        Linija 17 neće prometovati do Ploča, već će ulicom Branitelja Dubrovnika prometovati do Pila odakle će i polaziti 5 minuta kasnije u odnosu na postojeći vozni red.
·        Linija Mokošica – Ploče će iz Mokošice umjesto u 7:15 i 13:10 sati polaziti u 7:05 i 13:00 sati. Prometovati će ul. A.Hebranga, te ulicama V.Nazora i Vukovarskom do stanice Grawe, odakle će nastaviti relacijom Pile – Viktorija – Ploče.
·        Linija Glavica B.Kuka – Pošta Lapad – Ploče će umjesto u 7:10 i 13:10 sati s Glavice B.Kuka polaziti u 7:00 i 13:00 sati. Prometovati će do stanice kod Doma zdravlja, odakle će Vukovarskom ulicom doći do stanice Grawe, te nastaviti relacijom Pile – Viktorija – Ploče.
·        Sve prigradske linije u smjeru istoka s polascima iz Dubrovnika, prema svojim krajnjim odredištima zaustavljati će se na stanicama A.Kolodvor – placa Gruž – Grawe – stanica Sud – Žičara.
·        Za vrijeme škole biti će uvedeni dodatni polasci u 07:35 i 13:35 sa stanice Grawe do Ploča.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.