Input your search keywords and press Enter.

Reci yes i dođi na ples u Mokošici!

Prošlu srijedu navečer uz Međunarodni dan mladih 12. kolovoza 2015. održano je na igralištu Naš dom u Mokošici u organizaciji Eko Omblića & Eko – centra Zeleno Sunce i plesnog Studia Step & Jazz, Dubrovnik, Mokošica plesno veče: „Reci yes dođi na ples“.

Iako je to večer prije početka plesnog programa počela lagana kišica uz sijevanje sa svih strana, vrijeme se smirilo negdje pred 21 sat kada je i počelo plesno veče: Reci yes i dođi na ples!, na igralištu Naš dom u Mokošici.
Plesni studio Step & Jazz, Dubrovnik su plesali cijeli plesni program (jedan sat) to večer uz Dan mladih te pokazali da su zaista zlatni i najbolji u stepu u Europi i šire. Hvala im od srca jer se svaki put kada ih zamolimo s ljubavlju se odazovu. Ovo plesne veče bilo je i humanitarnog karaktera, jer smo skupljali priloge za Udrugu „Palčići“. Sakupljeno je 273,00 kn. Pozdravi malim herojima – palčićima od svih nas!
Naši mladi voditelji Mia & Ante izvrsno su vodili cijeli plesni program uz pomoć izvrsnog DJ Nikše.
Na kraju plesnog programa, naši mladi voditelji Mia & Ante su pozvali publiku da svi za zaplešu uz plesnu muziku našeg DJ Nikše!
Mnogi naši Mokošani su nam to veče čestitali i zahvalili što uvijek organiziramo ovakve opuštene i zabavne programe za djecu i mlade Mokošice i poželjeli nam još puno uspjeha u našem daljem radu s djecom i mladima!
Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u realizaciji ovog hvalevrijednog programa za sve mlade Mokošice i Rijeke dubrovačke.

Voditeljica projekta:
Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *