Input your search keywords and press Enter.

REAKCIJA GRADA DUBROVNIKA NA RJEŠENJE VISOKOG UPRAVNOG SUDA: Odluka nije proglašena nezakonitom, ugovor ostaje na snazi do sudskog pravorijeka

Grad Dubrovnik je posredstvom tvrtke Sanitat, a na temelju važeće i pravno ispravne odluke Gradskog vijeća, sklopio ugovor sa Sindikalnom podružnicom autotaksi prijevoznika Dubrovnik – Sindikata turizma i usluga Hrvatske za korištenje prostora ispod tvrđave Minčeta, takozvane „Paščare“.

Sukladno dobivenom rješenju Visokog upravnog Suda Republike Hrvatske navedena odluka nije proglašena nezakonitom i u narednom procesu će se utvrditi njena zakonitost, u koju smo u Gradu Dubrovniku uvjereni.

Obzirom da je navedeni ugovor sa Sindikalnom podružnicom autotaksi prijevoznika Dubrovnik sklopljen prije stavljanja dijela Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o organizaciji i načinu naplate i kontrole parkiranja u Gradu Dubrovniku (Službeni glasnik Grada Dubrovnika br. 6/2019) van snage, samim tim je ugovor pravno valjan i ostaje na snazi sve do pravorijeka Visokog upravnog suda.

 

 

 

Grad Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *