Input your search keywords and press Enter.

Reagiranje gradonačelnika na prozivke SDP-a da je glavni akter “pogodovanja” Primorje gradnji: Glavni akter je Jadran Barač, vijećnik SDP-a!

Gradski vijećnik SDP-a Jadran Barač sudjelovao je na 12. sjednici Gradskog vijeća, održanoj 28. svibnja 2018. godine te je pred sobom imao pet dokumenata vezanih uz točku dnevnog reda kojom se utvrđivao prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta na dijelu Liechtensteinovog puta. Imao je pred sobom zahtjev tvrtke Primorje gradnja za otkup 723 metra četvorna zemljišta u vlasništvu Grada Dubrovnika, očitovanje Upravnog odjela za promet, pregledni nacrt lokacije, izvadak iz zemljišne knjige te lokacijsku dozvolu u skladu s GUP-om Grada Dubrovnika.

Na osnovu navedenih dokumenata gospodin vijećnik Jadran Barač je prilikom glasovanja podržao prijedlog, a koji je usvojen bez ikakve rasprave i to jednoglasnom odlukom vijećnika.
Stoga, ako vijećnik Barač smatra da je nešto sporno u provedenoj proceduri ukidanja statusa puta na dijelu Liechtensteinovog puta, a kad već najavljuje mogućnost prijave DORH-u, trebao bi prijaviti i sam sebe. Naime, iz navedenog je jasno da je, podržavajući prijedlog na sjednici Gradskog vijeća, upravo on, kao gradski vijećnik, postao glavni akter “pogodovanja”.

Grad Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)