Input your search keywords and press Enter.

Raspored misa zornica u došašću 2017. godine

U došašću tijekom radnih dana slavit će se mise zornice u župama i samostanskim crkvama na području Dubrovačke biskupije. Donosimo raspored!

Dekanat Dubrovnik 1

U župi sv. Mihajla u Lapadu zornice će započinjati u 6 sati, a nakon mise svi su pozvani na prigodno druženje uz kavu, čaj i kolače u prostoru Kluba mladih.U župi sv. Križa u Gružu mise zornice će biti utorkom i četvrtkom u 6 sati.U župi sv. Petra na Boninovu zornice su svakog dana osim nedjeljom u 6 sati.U samostanu sv. Dominika su mise zornice radnim danom u 6 sati.U crkvi sv. Ignacija mise zornice su svakog radnog dana u 6 sati.U svetištu Gospe od Milosrđa mise zornice su svakog dana, osim nedjelje, u 6 sati.U samostanskoj crkvi Službenica Milosrđa na Pilama mise zornice će biti u 6 sati, osim nedjeljom.

Dekanat Dubrovnik 2

U župi Svetog Spasa Mokošica zornice će započinjati u 6 sati.U župi Svete Obitelji u Novoj Mokošici zornice su svakog radnog dana u 6 sati, a iz župe pozivaju vjernike nakon mise na druženje u zajedničkoj dvorani.Mise zornice u župi Velike Gospe u Rožatu su u 6 sati, osim nedjelje.U župi sv. Marije Magdalene u Mandaljeni zornice su radnim danom u 6 sati. Mise zornice u župi sv. Ilara u Mlinima bit će svakog dana, osim nedjelje, u 6 sati.

Konavoski dekanat

U župi Presvetog Trojstva na Grudi zornice će biti svakog radnog dana u 6 sati.U župi sv. Nikole u Čilipima mise zornice su svakog dana, osim nedjelje i blagdana, u 6 sati.U samostanu sv. Vlaha u Pridvorju mise zornice su svakog radnog dana u 6 sati.

Stonski dekanat

U Ponikvama u župi sv. Ivana Krstitelja mise zornice će biti u 7.25 sati kako bi misi mogli prisustvovati roditelji s djecom kojima nastava u školi pokraj crkve započinje u 8 sati.U Slanom u župi sv. Vlaha mise zornice će biti u crkvi sv. Jeronima u 6 sati.

Pelješki dekanat

U župi Pomoćnice kršćana u Orebiću mise zornice su svakog ponedjeljka (4., 11. i 18. prosinca) u 6 sati. U tjednu pred Božić neće u ponedjeljak biti zornice jer će trodnevna duhovna priprava biti od četvrtka, 21. do subote, 23. prosinca.U župi sv. Marije Magdalene u Putnikoviću mise zornice su svakog radnog dana u 6 sati.

Nikša Sentić, djelatnik Ureda

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)