Input your search keywords and press Enter.

Rambo Amadeus & Five Winnetous na Orsuli

Rambo Amadeus & Five Winnetous nastupaju na Orsuli 18.08. u 22:00.

Za odlazak na koncert, kao i za povratak sa koncerata u Grad, biti će organiziran autobusni prijevoz publike na liniji: Kolodvor – Grawe – Ina pod dubom – Žičara – Vidikovac. Polasci sa kolodvora: 20:30h, 21:00h, 21:30h. Povratak sa vidikovca po završetku koncerata.
Prijevoz u oba smjera uključen je u cijenu ulaznice.
Ulaznice se za sada po cijeni od 120 kn mogu nabaviti u info centru Luža (kino Sloboda) i na ostalim pretprodajnim mjestima rezervata Lokrum.
RAMBO AMADEUS kojeg Dubrovčanima ne treba posebno predstavljati, poznati je crnogorski kantautor i ‘mega Car’, tvorac brojnih hitova u kojima su uživale i još uvijek uživaju mnoge generacije.Uz Ramba, na Orsuli gostuje i njegov prateći Five Winnetous, a moći ćemo čuti legendarne pjesme kao što su ‘Urbano, samo urbano’, ‘Plastik fantastik’, ‘Otišo je svak ko valja’, ‘Turbofolk’, ‘Rano za početak, prekasno za kraj’, ‘F.A.P. mašina’, ‘Čobane, vrati se’ i mnoge druge, u višesatnoj glazbenoj improvizaciji, interpretaciji i Rambu i ekipi specifičnom zvuku kojim svaki koncert pretvaraju u spektakl. Ova večer na Orsuli bit će prilika i za poslušati ‘Vrh dna’, album koji je pristigao nakon dugogodišnjeg čekanja, koji je opisan, među ostalim i kao ‘soundtrack svakidašnjice’.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *