Input your search keywords and press Enter.

Radionice izrade maski i Dubrovački karnevo

Pred vratima je tradicionalna manifestacija „Dubrovački karnevo“, u organizaciji Grada Dubrovnika i TZ grada Dubrovnika, koja će se osamnaesti put zaredom organizirati od 24. do 28. veljače.

Za dobru pripremu pobrinula se udruga D’Art koja u suradnji s TZ grada Dubrovnika organizira radionice izrade maski nazvane „Pripremi se za Veljun- osmisli sam svoju masku“ u TIC-u Pile, svaki dan od 18.- do 24. veljače u vremenu od 10 do 18 sati.

Svi koji žele pozvani su se uključiti u kreaciju svoje vlastite maske,mogu se konzultirati s predstavnicama udruge oko odabira kostima; dobro se zabaviti i pripremiti za najluđe dane u godini.

Prijavite se putem mobitela broj 098 285 398 , jer je broj sudionika ograničen!

Radionice u TIC-u Pile najava su četverodnevne manifestacije „Dubrovački karnevo“ koja je posvećena prvenstveno djeci i mladima, ali i svima koji žele dobru zabavu pod maskama.

Dubrovački karnevo otvorit će se u petak 24. veljače Izložbom karnevalskih maski, kostima i fotografija u organizaciji udruge DART u Turističko-informativnom centru na Pilama, nakon čega slijedi mimohod maškaranih grupa dubrovačkih dječjih vrtića na Stradunu i njihovo predstavljanje u Revelinu. Prvi dan Karnevala završit će Maškaratom ispod kuplja u Lazaretima.

Drugi dan Karnevala u nedjelju 26. veljače započinje Faćendom od malih maškara u kojoj sudjeluju djeca predškolske dobi i maškarane obitelji, a završava maškaranom zabavom u klubu Revelin.

U ponedjeljak 27.veljače je maškarani školski dan koji će se cijeli dan po dobnim skupinama održavati u Revelinu.

Posljednja zabava su tradicionalni Ultimi od karnevala koji se organiziraju u utorak 28. veljače u Revelinu uz dobru zabavu, nagrade za najbolje maske i nastup grupe Art.

Dubrovački karneval 2017. je završna manifestacija Dubrovačkog zimskog festivala.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)