Input your search keywords and press Enter.

Radionica za sudionike programa Europa za građane 2014-2020.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Gradom Dubrovniku organizira radionicu za zainteresirane za prijavu na program Europa za građane 2014-2020. Radionica će se održati u Dubrovniku u Lazaretima u srijedu, 8. srpnja 2015. godine, s početkom u 9.30 sati.

Radionica je namijenjena predstavnicima županija, gradova i općina te organizacijama civilnoga društva i drugim neprofitnim organizacijama (udrugama, zakladama, kulturnim, obrazovnim i istraživačkim ustanovama, think-tankovima).

Radionica je podijeljena u dva dijela. U prvom dijelu radionice sudionici će biti upoznati s ciljevima i strukturom Programa te primjerima dobre prakse, odnosno projektima iz RH kojima je odobreno financiranje. U drugom dijelu radionice sudionici će, uz stručnu pomoć predstavnika/ca Ureda, razrađivati svoje projektne ideje i oblikovati projektne prijedloge.

Program Europa za građane 2014-2020 namijenjen je poticanju razvoja aktivnog europskog građanstva odobravanjem financijskih potpora organizacijama koje rade na osnaživanju osjećaja europskog identiteta i pripadnosti Europskoj uniji kroz umrežavanje i razmjenu znanja, iskustava, tradicija i vizije napretka.

 

 

Radionicu će voditi predstavnici Ureda za udruge Vlade RH. Ured će i u novom programskom i financijskom razdoblju (2014-2020) obnašati ulogu Nacionalne kontakt točke za ovaj Program, što podrazumijeva provedbu aktivnosti s ciljem promocije Programa i pružanje tehničke i savjetodavne podrške potencijalnim prijaviteljima.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)