Input your search keywords and press Enter.

RADIONICA ZA SEDMAŠE Emocionalno opismenjavanje djece i mladih

Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica organizira treći ciklus besplatnih radionica za učenike 7. razreda osnovnih škola na temu „Emocionalno opismenjavanje djece i mladih“ – poticanje pozitivnog razvoja djece i mladih te razvoja njihovih emocionalnih vještina. Radionice će se održavati u prostorijama Dubrovačkih knjižnica (Narodna knjižnica Grad, Od Puča 6) jednom mjesečno.

Prva, od osam, radionica će se održati u četvrtak, 19. listopada 2023., s početkom u 16:30 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad, tema je ”samopoštovanje – ponos – arogancija”.

Radionice provodi Kristina Rožić, magistra znanosti za organizacijsko ponašanje, sa specijalizacijama na području treninga i razvoja, upravljanja promjenom i ljudskim potencijalima, ispred IN MEDIAS RES, obrta za savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.

Broj sudionika na radionicama je ograničen pa se mole svi zainteresirani za sudjelovanje da se prijave putem e-pošte: djecji@dkd.hr ili na Messenger Odjela za djecu i mlade.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)