Input your search keywords and press Enter.

Radionica za poduzetnike u nautičkom sektoru

Dubrovačka razvojna agencija DURA poziva poduzetnike u nautičkom sektoru (proizvođače, IT sektor, davatelje usluga u nautičkom turizmu isl) na radionicu u okviru europskog projekta ECONAUTINET „Podrška malim i srednjim poduzećima nautičkog sektora Jadransko-jonske regije“ u petak, 26. listopada 2018. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 09:00 sati.

Econautinet je projekt na kojemu je DURA partner i koji ima za cilj poboljšati međunarodnu konkurentnost i inovativnost malih i srednjih poduzeća u nautičkom sektoru.

Obzirom da poslujemo u vremenu čestih i ponekad nepredvidivih promjena, nužnost brze razmjene informacija, uvođenje novih tehnologija te iznalaženje inovativnih rješenja dodatni su izazovi za male i srednje poduzetnike. Biti u korak s promjenama znači povezivanje i sinergija sa gospodarskim subjektima kako bi jačali konkurentnost i svoju poziciju na tržištima i to je upravo cilj ovog projekta.

Ovim putem DURA poziva sve zainteresirane na radionicu da se upoznaju s projektom, da vidite na koji način možete sudjelovati u njemu i kako vam to može biti korisno u vašem poslovanju.

Ciljna skupina: mali i srednji poduzetnici u nautičkom sektoru

Svrha edukacije:
• Prezentiranje Eco-NautiNet projekta
• Upoznavanje sa ICT platformom za male i srednje poduzetnike
• Uključivanje malih i srednjih poduzetnika u mrežu
Na edukaciji polaznici će:
• biti upoznati sa Eco- NautiNet platformom; značajkama, prednostima i beneficijama za korisnike platforme
• steći dublje razumijevanje prednosti i koristi umrežavanja
• imati priliku za diskusiju i razmjenu mišljenja o mogućnostima umrežavanja poduzetnika u nautičkom sektoru
• biti upoznati sa inovativnim alatom Business Model Canvas
• naučiti osnove kako koristiti Business Model Canvas u poslovanju
• biti motivirani aktivno se uključiti u korištenje Eco -Nautinet platforme
Radionica se provodi kroz:
• Predavanje, diskusije, grupni rad – korištenje Business Model Canvas alata
• Edukacija je visoko interaktivna i motivira polaznike na puno sudjelovanje
Program radionice možete pronaći OVDJE.

Prijave se zaprimaju putem online PRIJAVNICE, a za više informacija možete nas kontaktirati na mail: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 020/640-271.

Projekt „Econautinet“ je financiran iz programa Adriatic-Ionian Programme INTERREG V-B Transnational 2014-2020 – Adrion. Projekt broji 7 partnera s ukupnom vrijednošću od 871.076,20 EUR od čega 99.538,00 EUR pripada DURA-i za provedbene aktivnosti.

“This event has been produced with financial assistance of the European Union. The content of the event is the sole responsibility of City of Dubrovnik development agency DURA and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of European Union and/or ADRION programme authorities”

Ena Soprano, mag. rel. publ.
Viša stručna suradnica za opće poslove

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *