Input your search keywords and press Enter.

Radionica o ruralnom turizmu

Regionalna razvojna agencija DUNEA, zajedno s Ministarstvom turizma i Ministarstvom vanjskih i europskih poslova, organizira radionicu o ruralnom turizmu koja će se održati u Seoskoj kući Čilipi (obitelji Novaković) u ponedjeljak 20. travnja 2015. Radionica je prvenstveno namijenjena predstavnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG-ova), lokalnih akcijskih grupa (LAG-ova), regionalne uprave i lokalne samouprave te lokalnih i regionalnih turističkih zajednica.

Sadržaj edukativne radionice vezan je uz mogućnosti razvoja ruralnog turizma i korištenje EU fondova, a bit će predstavljen i priručnika Ministarstva turizma i Ministarstva vanjskih i europskih poslova za pomoć OPG-ovima kako bi svoja gospodarstva lakše i jednostavnije stavili u službu ruralnoga razvoja. Prezentirat će se, također, primjer korištenja obnovljivih izvora energije u ruralnom turizmu.

Radionica počinje u 9 sati i trajat će do 16 sati, s organiziranim ručkom i predviđenim pauzama. Maksimalan broj sudionika je 40 predstavnika s područja županije, a u obzir će se uzimati one prijave koje prije stignu. Prijave je potrebno poslati najkasnije dva dana prije održavanja radionice na e-mail fmilos@dunea.hr ili broj faksa 020 312 715.

Program radionice kao i obrazac za prijavu mogu se pronaći na www.dunea.hr.

Marijana Aksić Vitković
DUNEA