Input your search keywords and press Enter.

Radionica EU projekta Well-O-Live

Experience Lab (XLab) je nekonvencionalna radionica iz područja kreiranja, upravljanja i inovativnih oblika promocije turističkih ponuda koje nude dodatni doživljaj.

Ova praktična radionica fokusirana je na kulturu i tradiciju maslinovog ulja, a namijenjena je pružateljima usluga u turizmu, turističkim agencijama, donositeljima odluka te studentima i besplatna za sve registrirane sudionike.

Organizira je Regionalna razvojna agencija DUNEA, u sklopu EU projekta ”Well-O-Live” – Europskim putevima maslina do opuštanja i zdravlja.

Radionica se održava 8. i 9. prosinca 2016. u hotelu Lero.

Stručnjaci iz agencije Destination Makers, u suradnji sa Sveučilištem Istočne Finske i najboljim lokalnim praksama vezanim uz maslinovo ulje, pokazat će lokalnim operatorima kako lokalnu tradiciju i posao temeljen na tome pretvoriti u iskustvo koje se može ponuditi posjetiteljima – od hrane i vina do kulture, sporta, rukotvorina, starih zanata.

Riječ je o praktičnoj radionici na kojoj će se podijeliti iskustva potrebna kako bi se ponuda koju destinacija već ima osvježila, unaprijedila i dobila dodatnu vrijednost.

Program: program-radionice-xlab

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *