Input your search keywords and press Enter.

PSSSST! SKRIVENE PROJEKCIJE DOLAZE U GRAD

– Motovun Film Festival po prvi puta dolazi na Dubrovačke ljetne igre i to s jednim od svojih specijaliteta – projekcijama filmova na neočekivanim lokacijama, pod vedrim nebom, na mjestima gdje se filmovi nikada ne prikazuju, 23. i 24. kolovoza. A gdje? Neka to do zadnjeg trena ostane tajna!

 

Motovun Film Festival će dubrovačkoj publici i njihovim predstaviti dva iznimna filma – najbolji film ovogodišnjeg festivala (dobitnika nagrade Propeler Motovuna), i jednu od ponajboljih ekranizacija djela Williama Shakespearea:

 

MNOGO VIKE NI ZA ŠTO (Kenneth Branagh, Velika Britanija 1993.) – jedna od najpopularnijih filmskih adaptacija Shakespearea ikada, a uz samog redatelja uloge tumače Emma Thompson, Denzel Washington, Keanu Reeves, Michael Keaton;

 

UBITI JESUSA (Laura Mora Ortega, Kolumbija, 2017.) – istinita priča redateljice čiji je otac ubijen u atentatu na nesigurnim ulicama Medellina, a glavna junakinja kreće u potragu za ubojicom, baš kao što je to u stvarnom životu učinila i sama redateljica. Film je, uz hrvatski, titlan i na engelski jezik.

 

Dva super filma na dvije super tajne lokacije, a ulaz na projekcije je besplatan za sve koji ih otkriju. A kako doznati gdje se sakrio film? Narednih dana objavit ćemo nekoliko tragova koji vode do odgovora gdje uživamo u filmovima u četvrtak i petak, 23. i 24. kolovoza, a točne lokacije objavljujemo tik pred same projekcije – pratite jutarnje najave na lokalnim radio postajama te objave na Instagramu i Facebooku Igara!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *