Input your search keywords and press Enter.

Prvi kamp američkog nogometa u Dubrovniku

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks poziva sve zainteresirane u nedjelju, 9. listopada 2016., na teren s umjetnom travom u Gospinom polju, od 14.00 do 18:00 sati na prvi kamp američkog nogometa ikad održan u Dubrovniku.

Svi zainteresirani, i cure i dečki, a stariji od 15 godina, mogu se prijaviti i pridružiti se ekipi. Prijave se vrše direktno na terenu u Gospinom polju pri dolasku, nije se potrebno prethodno najavljivati, a sudjelovanje na kampu je besplatno. Kamp će voditi John Anderson, bivši trener u najvećoj ligi ovog sporta NFL-u (National Football League).

Sharksi su u kolovozu sudjelovali na prvome The Growth of a Game skills kampu koji se održao na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju, a jedan od predavača i demostratora je upravo bio i trener NFL-a John Anderson. Andersonu su se Sharksi posebno svidjeli zbog predanosti i organiziranosti, pa je kao prvi korak suradnje sa spomenutim klubom došao u Dubrovnik održati kamp.

Trener John Anderson stiže u petak, 07. listopada u poslijepodnevnim satima i prije svega će sa Sharksima odraditi trening u njihovoj klupskoj teretani. Subota, 08. listopada, ujutro je predviđeno za teoretski dio i predavanje za Sharkse, a subota popodne za spomenuti kamp u Gospinom polju za sve zanteresirane od 14:00-18.00 sati.

Ovo je samo jedan od uspješnih projekata na kojima Sharksi rade, a kako bi izrasli u ozbiljan klub američkog nogometa u Hrvatskoj. Nadaju se kako će upravo trener Anderson biti njihov sljedeći trener u Dubrovniku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *