Input your search keywords and press Enter.

Koncertom i multimedijalnim događajem održanim 19.6. u prekrasnom parku Orsula, Ana Rucner je otvorila festival Ana u Gradu.

Njezino sviranje bilo je popraćeno projekcijom spotova na kojima su prikazane ljepote Hrvatske. Mnogi od njih osvojili su svjetske nagrade, a Anin turistički spot Oda radosti, u kojem su neki od kadrova snimani u Trstenom, ovjenčan je sa čak 13 domaćih i međunarodnih priznanja. Umjetnica je auditivno vizualnim doživljajem prošetala Istrom, Dalmacijom, Plitvičkim jezerima, Slavonijom, Korčulom, a posebno oduševljenje izazvao je tradicionalan dubrovački ples Linđo. Upravo ovaj spot, kojeg je Ana snimila na jednom od prijašnjih Festivala, uvijek izaziva veliki interes kada ga izvodi i izvan Hrvatske.

”Park Orsula predivna je lokacija s posebnim pogledom i atmosferom koja postoji samo u Dubrovniku. Drago mi je da sam večeras imala priliku provesti publiku kroz cijelu Hrvatsku, a sve to kroz spoj klasične glazbe te njezine moderne izvedbe koja je jako bliska mlađoj publici”, ističe Ana.

Hana Klain, Ana Rucner’s PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)