Input your search keywords and press Enter.

Proslava Svetog Spasa u gradskim župama

U crkvi Svetog Spasa u gradu, pored crkve Male braće, mise će u četvrtak, 25. svibnja, na svetkovinu Uzašašća Gospodinova biti u 8, 10 i 17 sati. Misu u 10 sati predvodit će dr. don Stanko Lasić, generalni vikar Dubrovačke biskupije i župnik katedralne župe Gospe Velike, a mise u 8 i 17 sati don Toma Lučić, rektor crkve Svetog Spasa.

Misa na Bosanci u crkvi Svetog Spasa biti će u 17 sati, a predvodit će je don Marin Lučić, župni vikar župe sv. Andrije. Nakon mise bit će blagoslov polja.

* Župa Svetog Spasa u Mokošici proslavlja u četvrtak, 25. svibnja, titulara župe. Svečano koncelebrirano euharistijsko slavlje u 19 sati u župnoj crkvi predvodit će dubrovački biskup mons. Mate Uzinić, a prijepodnevna misa bit će u 10 sati nakon koje će biti procesija.

* U župi Svetog Spasa Vitaljina svečano misno slavlje u župnoj crkvi biti će u 18 sati, a predvodit će ga župni upravitelj don Tihomir Šakota.
Proslava zaštitnika nastavit će se i u nedjelju, 28. svibnja, svečanom procesijom s barjacima kroz Vitaljinu koja će započeti u 6 sati ujutro, a nakon koje će biti misa u župnoj crkvi.

Nikša Sentić
Ured za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *