Input your search keywords and press Enter.

Promotivni film „Dubrovnik Riviera“ na prestižnom festivalu filma Telly Awards

Promotivni film Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije „Dubrovnik Riviera“ u režiji Herve Tirmarchea, snimatelja Jajij Armija u produkciji Spomenke Sarage i Baldući Filma osvojio je još jedno prvo mjesto i zlatnu medalju. Ovaj put radi se o američkom festivalu starom 40 godina, prestižnom Telly Awards.

Telly Awards svake godine prikazuje najbolje radove snimljene za televiziju i ostale medije. Na festival je primljeno više od 12.000 prijava iz više od 50 država s pet kontinenata, a dobitnici nagrada Telly predstavljaju radove nekih od najcjenjenijih reklamnih agencija, televizijskih postaja, produkcijskih kuća i izdavača iz cijelog svijeta. Naći se u tome društvu za Turističku zajednicuDubrovačko-neretvanske županije posebna je čast. 

Telly Awards ocjenjuje žiri, odnosno članovi Vijeća koje čini više od 200 članova, aktivnih stručnjaka iz raznih područja televizije, marketinga itd.

Uz Dubrovnik Rivieru kao pobjednika vrijedi istaknuti i drugo mjesto promotivnog filma Turističke zajednice Ličko-senjske županije Visit Lika.

Link na festivalski web:

https://www.tellyawards.com/winners/2019/promotional-video/general-travel-tourism/dubrovnik-riviera/215268/

Ivona Bijač Nikolić

TURISTIČKA ZAJEDNICA DUBROVAČKO – NERETVANSKE ŽUPANIJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)