Input your search keywords and press Enter.

Proljetni festival u Korčuli

U LD Restoranu od 21. do 28. svibnja obilježit će se proljeće u Dalmaciji, uz obilje sezonskih namirnica.

Tjedan ćemo započeti humanitarnom večerom za lokalnu Ligu za borbu protiv raka. Tom prillikom moći ćete uživati u trinaest novih vina jedanaest hrvatskih vinara. Naš chef Toni Erceg za ovu je priliku osmislio jelovnik sastavljen od lokalnih namirnica i maslinovih ulja. Cijeli tjedan biti će u znaku sezonskih specijaliteta i vina.

Subota, 21, svibanj 2016. – Pošip i prijatelji

Kao domaćini humanitarne večere za Ligu protiv raka kreirali smo poseban degustacijski jelovnik sastavljen od proljetnih proizvoda. Na vinskoj karti moći ćete pronaći vrhunska lokalna vina kao što je Pošip, te Gracinov Babić i Plavac Mali s Pelješca. Domaćin večeri biti će Luka Krajančić i njegovi prijatelji vinari. Sav prihod od večere namjenjen je u humanitarne svrhe. Cijena večere koja uključuje vino je 500,00 kn.

Srijeda, 25. svibanj 2016. – Saint Hills u LD Restoranu

Naši prijatelji iz izvanredne vinarije Saint Hills, iz Oskorušnog na Pelješcu, pripremit će za Vas specijalitete od lokalnih namirnica sljubljenih s njihovim vrhunskim nagrađivanim vinima. Cijena večere od pet slijedova i šest vrsta vina je 525,00 kn.

Četvrtak, 26. svibanj 2016. – Meneghetti u LD Restoranu

Cijenjeni kuharski tim hotela Meneghetti iz Istre, po treći puta će ujediniti snage s našim kuharskim timom. Večera će se sastojati od šest slijedova od kojih će svaki tim osmisliti tri. Biti će predstavljeni vrhunski istarski i dalmatinski specijaliteti. Cijena večere od šest slijedova s Meneghettijevim vinima te vinima s Korčule i Pelješca je 600,00 kn.

Subota, 28. svibanj 2016.

U subotu, 28. svibnja u Palači Lešić Dimitri po prvi put održat će se jedinstven gurmanski događaj na kojem će pet chefova iz pet različitih hotela i restorana iz grupacije Relais & Chateaux istovremeno predstaviti svoja jedinstvena jela sljubljena s odabranim vinima. Nakon pjenušca dobrodošlice gosti će moći u rezidencijama Palače uživati u jelima i vinima svakog od chefova. Druženje nakon događanja trajati će do dugo u noć.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)