Input your search keywords and press Enter.

Projekt: ZAUSTAVI NASILJE!

Opća bolnica Dubrovnik organizira konferenciju za novinare na temu nasilja nad i među djecom koja će se održati u ponedjeljak, 21.10. u 15 sati u Plavoj sali Opće bolnice Dubrovnik.
Udruga Poseban prijatelj u suradnji s Općom bolnicom Dubrovnik i Poliklinikom za zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih dubrovačke bolnice predstavit će tom prigodom projekt Zaustavi nasilje, kojem je cilj okupiti ključne sudionike koji se bave problematikom nasilja nad i među djecom kako bismo potaknuli otvoreni razgovor o intersektorskoj suradnji, mogućnostima, preprekama, kao i budućim aktivnostima.

Na konferenciji za novinare sudjelovat će: doc.prim.dr.sc. Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik; Jelka Tepšić, zamjenica gradonačelnika Dubrovnika; Žaklina Marević, zamjenica župana Dubrovačko-neretvanske županije; Davor Grilec, dr.med., spec.psihijatar, voditelj Poliklinike za zaštitu djece i mladih Opće bolnice Dubrovnik; Matija Čale Mratović, dr.med., spec.šk.med., Odjel za školsku medicinu Dubrovnik, Zavod za javno zdravstvo; Martina Jerinić Njirić, prof.pedag., Odjel za mentalno zdravlje, Zavod za javno zdravstvo; Ružica Misir, dipl.soc.rad.MA., ravnateljica Centra za socijalni rad Dubrovnik; Ivan Pavličević, dipl.krim, ravnatelj Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske.

Silva Capurso
Savjetnica za multidisciplinarnu, intersektorsku i međunarodnu suradnju
Poliklinika za zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih
Opća bolnica Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)