Input your search keywords and press Enter.

Projekt za umirovljenike

Projekt za osobe treće životne dobi: Sveučilište doniralo dva laptopa udrugama umirovljenika

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum uručio je danas u Rektoratu Sveučilišta po jedan laptop Udruzi Matice umirovljenika Dubrovnik i Klubu 65+ koji djeluje pri Gradskom društvu Crveni križ, kao donaciju u sklopu projekta „Edukacija osoba treće životne dobi o zaštiti i pravima potrošača“. Nositelj projekta je Sveučilište u Dubrovniku, uz sufinanciranje Grada Dubrovnika, a njegova voditeljica doc. dr. sc. Katija Vojvodić, nastavnica na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum istaknuo je ovom prigodom da podržava sve aktivnosti nastavnika, i to ne samo kad se radi o studentima već i drugim različitim skupinama u lokalnoj zajednici. Pročelnik Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju doc. dr. sc. Nebojša Stojčić i doc. dr. sc. Katija Vojvodić zahvalili su svima koji su u projektu sudjelovali i dodali da je realizirani projekt samo jedan vid skrbi Sveučilišta o zajednici u kojoj djeluje.

Luce Gvozden, predsjednica Udruge Matica umirovljenika Dubrovnik, izjavila je kako joj je čast biti u prostorima Sveučilišta i da joj je drago da je ono prepoznalo osobe starije životne dobi, te da se suradnja može nastaviti i dalje. Živko Šimunović, koji je nagradu preuzeo u ime Kluba 65+, naglasio je da imaju puno aktivnog članstva, te da redovito održavaju različite radionice, pa će im laptop poslužiti upravo za te aktivnosti.

Sandra Buratović, Ured za odnose s javnostima, Sveučilište u Dubrovniku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *