Input your search keywords and press Enter.

Proglašenje najboljih studentskih radova u projektu WebPoSt

Sveučilište u Dubrovniku  organizira proglašenje najboljih studentskih radova u projektu WebPoSt (izrada web-stranica poduzetnicima od studenata) u četvrtak, 7. listopada 2021., u 11 sati, u Rektoratu Sveučilišta u Dubrovniku (Branitelja Dubrovnika 29).

Priznanja će studentima Odjela za elektrotehniku i računarstvo dodijeliti rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik Nikolina Trojić.

Suradnja na projektu WebPoSt Sveučilišta u Dubrovniku i Hrvatske gospodarske komore u Dubrovniku započela je akademske 2012./2013., te traje punih 9 godina uz veliki interes malih poslovnih subjekata. Studenti Odjela za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta izradili su web-stranice malim poduzetnicima (do tri zaposlena) i udrugama te su na taj način svoje teorijsko znanje primijenili u praksi, a mali su poduzetnici i udruge besplatno dobili web-stranicu za prezentaciju svojeg poslovanja. Dosadašnje iskustvo na projektu WebPoSt pokazalo je da ovakav način suradnje pomaže u digitalizaciji poslovnih subjekata te afirmaciji studenata u poslovnom svijetu.

Nikolina Trojić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)