Input your search keywords and press Enter.

Priznanje Gradu za izniman doprinos razvoju i jačanju raznolikosti vjerskog i kulturnog identiteta

Gradonačelnik Andro Vlahušić primio je danas u Hrvatskom saboru od muftije dr. Aziza ef. Hasanovića, predsjednika Mešihata Islamske zajednice, priznanje za izniman doprinos razvoju i jačanju raznolikosti vjerskog i kulturnog identiteta, posebice muslimana u Republici Hrvatskoj. Priznanje je dodijeljeno povodom svečanog obilježavanja 100. obljetnice pravnog i institucionaliziranog Islama u Republici Hrvatskoj.

Uz Grad Dubrovnik, priznanja su dodijeljena i Uredu Predsjednice, Hrvatskom saboru, Vladi RH, Gradu Zagrebu, Gradu Rijeci i Diyanetu Republike Turske.

Dodijeljena su i priznanja za doprinos utemeljenju razvoju i jačanju te kontinuiranom naporu na promicanju misije i vizije Islamske zajednice u Hrvatskoj, za izniman doprinos razvoju i jačanju odgojno obrazovnih institucija Islamske zajednice u Hrvatskoj, zatim za izniman doprinos razvoju i jačanju zajedništva i institucionalnog povezivanja muslimana Republike Hrvatske sa duhovnom vertikalom reis-ul-ulemom u Sarajevu te za doprinos razvoju i jačanju raznolikosti vjerskog i kulturnog identiteta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *