Input your search keywords and press Enter.

Sa bajkovitog ekološko edukativnog izleta po Elafitima galijunom Tirena

Prošlu srijedu (2.rujna) naši mladi ekoaktivisti Eko-Omblići, Zeleno Sunce i njihovi prijatelji iz udruge Rina Mašera, plovili su dobrotom turističke agencije Elite, Dubrovnik galijunom „Tirena“ po Elafitima.
Kako je bio predivan sunčan ljetni dan, samo sa daškom povjetarca, mogli su se vidjeti gotovo svi Elafiti nanizani kao biseri na jednoj od desetke ogrlica našeg plavog Jadrana.
Kupanje, druženje s prijateljima – štićenicima udruge Rina Mašera, druženje s učenicima Osnovne škole Lapad i njihovom simpatičnom nastavnicom Danijelom Bubalo, druženje s divnom posadom Galijuna, posebno sa ljubaznim i uvijek nasmijanim kapetanom Bobom, susretljivim i dragim vodičkama Elite agencije, rekreacija, obilazak prirodnih i kulturnih vrijednosti otoka (Koločep, Šipan i Lopud) prodaja malih ekoloških proizvoda u humanitarne akcije za udrugu Debra i Rina Mašera učinilo je naše mlade ekoaktiviste Eko-Ombliće & Zeleno Sunce sretnim i radosnim tako da su poželjeli ponovo na ovakvu bajkovitu plovidbu predivnim galijunom Tirena i njegovim kapetanom Bobom.
Turisti koji su plovili zajedno s našim ekoaktivistima pohvalili su ih kako odlično govore enegleski i njemački, da su pristojni i da su im super njihovi eko-proizvodi posebno su im se svidjele rukom oslikane platnene bursice na kojima su ispisane razne eko-poruke!
Hvala puno svima koji su nam pomogli u realizaciji ovog nezaboravnog ekološko edukativnog izleta Elafitima, posebno hvala turističkoj agenciji Elite, Dubrovnik, posadi galijuna Tirena i JP Libertas.
Srdačne pozdrave i poziv za ponovno druženje upućujemo našim prekrasnim prijateljima udruge Rina Mašera, Oš Lapad, konobi Mlinica-Suđurađ, Hotelu Palace-Glavović-Lopud, te djeci Suđurđa koji su nam pružili srdačno gostoprimstvo.
Opraštajući se od Elafita i posade galijuna „Tirena“ naši ekoaktivisti su poručili glasno:

„Sačuvajmo plavo zelenu boju našem jedinstvenom jadranskom škoju!“

Voditeljica:
Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *