Input your search keywords and press Enter.

Prikupljen rekordan iznos na Dubrovačkoj trpezi

Na Dubrovačkoj trpezi prikupljen je do sada rekordan iznos od 64 500 kn koji u potpunosti ide u humanitarne svrhe – za Udrugu Poseban prijatelj – „sigurno do odredišta“ i Udrugu za školovanje pasa vodiča i mobilitet, Klub korisnika pasa vodiča Dubrovnik.

 

Tradicionalna “Dubrovačka trpeza” održala se posljednji dan četvrtog Good Food Festivala Dubrovnik 2017. Na trpezi dugoj 142 metra, duž cijeloga Straduna predstavila su se 42 sudionika, brojni dubrovački hoteli i restorani, pekari, slastičari i ugostitelji, te konavoski i pelješki vinari koji su prezentirali svoje znanje i umijeće. To je bio pravi užitak za oči i nepca za sve ljubitelje dobre hrane i vina. Uz simbolične cijene moglo se uživati u brojnim delicijama i kušanju vina. Bon za hranu je koštao 35 kuna, a bon za piće 15 kuna. U prigodnom  programu koji je vodio Ivica Puljić, nastupio je KUD sv. Juraj Osojnik izvodeći folklor te Klapa Ragusavecchia, i to već s početkom u 11 sati, dok je Trpezu svečano otvorio gradonačelnik Grada Dubrovnika, Mato Franković u 11:45 sati.

Organizatori Dubrovačke trpeze, uz Turističku zajednicu grada Dubrovnika bili su Grad Dubrovnik, Županija Dubrovačko – neretvanska, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko neretvanske županije, Ceh ugostitelja te Turističko ugostiteljska škola Dubrovnik.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *