Input your search keywords and press Enter.

Priče iz salačkih komina na Osojniku

Priče iz salačkih komina na Osojniku će se održati u nedjelju s početkom u 13h.

Moderni junaci, najčešće američki: Spiderman, Superman, Batman, Ironman i slično, spašavaju svijet svojim nadnaravnim snagama i moćima. Svi ih volimo gledati, a posebno naši najmlađi.

Njima usprkos, imamo i mi svojih junaka. Možda nemaju takve moći kao ovi iz filmova i crtića, ali su ipak junaci svoga doba i svoga mjesta. Riječ je o “Junaku Đurku”, dječaku s Osojnika, koji priča o svom životu i neprilikama koje su ga snašle.

“Junak Đurko nastavak je Priča iz salačkih komina koje se održavaju svake godine u studenom na Osojniku. Ovogodišnja predstava bit će ujedno i prezentacija slikovnice o Đurku, koju je tiskao KUD “SV. Juraj Osojnik” uz pomoć Grada Dubrovnika.

Pripovijedačica bajki, Jasna Held, u suradnji s glumcima KUD-a “Sv. Juraj Osojnik” ispričati će priču”Junak Đurko” na Osojniku, u nedjelju 20.11., s početkom u 13h, ispred Crkve.

Za građane koji nemaju prijevoz organiziramo autobus. Polazak s Pila u 12h, stajat će na stanicama Tommy, R.K. Srđ, Nova Mokošica i Stara Mokošica. Povratak s Osojnika u 15h.

pozivnica-na-osojnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *