Input your search keywords and press Enter.

Preseljenje Obiteljskog centra, Područna služba Dubrovačko-neretvanska

Obiteljski centar, Područna služba Dubrovačko-neretvanska poslala je  slijedeću obavijest:

Obiteljski centar, Područna služba Dubrovačko-neretvanska ovim putem želi obavijestiti sve stanovnike naše županije da se Obiteljski centar preselio na novu adresu. Sada nas možete pronaći u zgradi TUP-a, ulaz iz ulice Svetoga Križa, kućni broj 3.

Obiteljski centar je javna ustanova koja se bavi preventivnim i savjetodavnim radom te se kod nas možete uključiti u savjetovanje vezano za sve poteškoće koje se tiču roditeljstva, odgoja te partnerske ili obiteljske komunikacije. U savjetovanje se također mogu uključiti i djeca i mladi s poteškoćama vezano  za mentalno zdravlje ili probleme u ponašanju te na taj način razvijati sliku o sebi te vlastite komunikacijske i socijalne vještine.

Preseljenjem na novu adresu željeli smo unaprijediti naš rad te vam omogućiti lakši pristup našim uslugama i podršci. Nova lokacija nam pruža mogućnost da budemo još bliže vama i vašim potrebama.

Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem naše email adrese: oc-dubrovnik@obiteljski.hr

Radujemo se što ćemo vam pružiti kvalitetnu podršku na našoj novoj lokaciji.

Hvala vam na povjerenju koje ste nam dosad pružili i radujemo se daljnjoj suradnji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)