Input your search keywords and press Enter.

Predstavnici Grada posjetili domove za starije, Dom Maslina i Centar za rehabilitaciju Josipovac

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i njegova zamjenica Tatjana Šimac Bonačić danas su tradicionalno obišli gradske domove za starije i nemoćne, dok su zamjenik gradonačelnika Željko Raguž i pročelnik Marko Miljanić posjetili štićenike Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe Maslina i Centra za rehabilitaciju Josipovac.

Prigodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana, gradonačelnik Vlahušić i zamjenica Šimac Bonačić posjetili su i darovali štićenike doma Termoterapija u Mokošici, Doma za starije i nemoćne Dubrovnik, te doma Domus Christi u staroj gradskoj jezgri. Susreti su prošli u veselju i uz svirku i božićne pjesme. Gradonačelnik Vlahušić svima je poželio sretne blagdane, puno zdravlja i veselja i poručio da će se opet vidjeti sljedeće godine. Posebno se zahvalio osoblju koje se vrijedno i strpljivo brine o svim štićenicima. U Mokošici su posjetili i prostorije kluba umirovljenika, gdje su se susreli s predsjednicom Udruge Matice umirovljenika Dubrovnik – podružnica Mokošica Ljubicom Hajdić i brojnim umirovljenicima koji su upriličili blagdanski domjenak.

Zamjenik Raguž i pročelnik UO za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu  Marko Miljanić svojim su posjetom obradovali štićenike Doma Maslina i Centra za rehabilitaciju Josipovac. Čestitali su im nadolazeće blagdane, a u znak zahvalnosti priređen im je prigodni program.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *