Input your search keywords and press Enter.

Predstavnici Grada položili vijence uoči Dana državnosti

Uoči Dana državnosti Republike Hrvatske koji se obilježava u ponedjeljak 30. svibnja, predstavnici Grada Dubrovnika danas su položili vijence i zapalili svijeće na Spomeniku pobjedi na Vjetrenom Mlinu i na groblju Boninovu prisjećajući se na taj način svih poginulih i stradalih branitelja i civila Domovinskog rata.

 

Na centralnom gradskom groblju Boninovo pijetet svim žrtvama rata iskazali su zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ivana Brnin i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić, dok su kod Spomenika pobjedi na Vjetrenom Mlinu u Dubrovačkom primorju vijence položili pročelnica Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Antonela Svilarić i gradski vijećnik Krešimir Marković.

 

Duboku zahvalnost prema svim žrtvama na navedenim lokacijama izrazilo je izaslanstvo Dubrovačko–neretvanske županije na čelu sa županom Nikolom Dobroslavićem, načelnik Općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić, predstavnici Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske te Udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

 

Nakon polaganja vijenaca uslijedio je svečani prijem povodom obilježavanja Dana državnosti koji je održan u Palači Sponza.

Predstavnici Grada položili vijence uoči Dana državnosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.