Input your search keywords and press Enter.

Na Sveučilištu predstavljene nove knjige autora Zorana Tomića

Na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku održana je svečanost predstavljanja dvaju knjiga prof. dr. sc. Zorana Tomića, Odnosi s javnošću i Politički odnosi s javnošću.

Knjigu Politički odnosi s javnošću predstavio je pročelnik Odjela za komunikologiju izv. prof. dr. sc. Pero Maldini, naglasivši da se ne mora biti stručnjak u odnosima s javnošću da bi knjiga bila zanimljiva i poučna.

 

Profesor na Odjelu za komunikologiju doc. dr. sc. Đorđe Obradović predstavio je knjigu Odnosi s javnošću, te se osvrnuo na autorove prethodne uspjehe i njegovu konstantnu želju za stvaranjem novih vrijednih djela. Usput je predstavio i Tomićevu knjigu Politički marketing, za čiju promociju autor ranije nije imao vremena.

Prof. dr. sc. Zoran Tomić dekan je Filozofskog fakulteta u Mostaru i vanjski suradnik Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, ujedno i jedan od najplodnijih autora u području odnosa s javnošću na ovim prostorima. Kao idući projekt autor navodi dovršavanje pisanja rječnika odnosa s javnošću, prvoga takvoga uopće.

Tekst: Ivona Tomašević

Foto: www.avaz.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *