Input your search keywords and press Enter.

Predstavljanje TZ DNŽ na Travel Agent Forumu u Las Vegasu 31.3. – 3.4. 2023. godine

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine se predstavila na 13. godišnjem Las Vegas Travel Agent Forumu.

Sa zakupljenim štandom od 9m2 prezentirali smo cjelokupnu ponudu Dubrovačko-neretvanske županije. Osim brojnih prezentacija i edukacija tijekom Foruma održan je i dvodnevni sajam.

Na Forumu je sudjelovalo preko 200 vodećih profesionalaca u turizmu SAD-a, a

B2B sastanci su osigurali sudionicima vrijedne kontakte, edukaciju o destinaciji i novim sadržajima, kao dogovore o mogućnostima organizacije FAM putovanja u Dubrovačko-neretvansku županiju.

Agenti su kao i uvijek bili jako zainteresirani za Hrvatsku, ali najviše za Dubrovnik koji mnogi od njih već imaju u svojim programima. Također su ih zanimali i otoci poput Korčule i Mljeta.

U 2022. godini Dubrovačko-neretvansku županiju posjetilo je 160.000 turista iz SAD, a ostvarili su gotovo 465.000 noćenja, te se nalaze na 6 mjestu po broju ostvarenih noćenja.

S obzirom na nastavak redovne avio linije na relaciji Dubrovnik – New York i naših marketinških aktivnosti na tržištu SAD očekujemo povećani broj turista iz Amerike i u 2023. godini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)