Input your search keywords and press Enter.

Predstavljanje knjige “Od mrvice do lavice” autorice Karmen Kmetović Prkačin

Najava predstavljanja knjige „Od mrvice do lavice“ autorice Karmen Kmetović Prkačin u izdanju Naklade Fragment iz Splita

 

Predstavljanje knjige  „Od mrvice do lavice“  autorice  Karmen Kmetović Prkačin  u izdanju Naklade Fragment iz Splita, održat će se u suradnji S Dubrovačkim knjižnicama 26.05.2022. u 19:30 h u Saloči od zrcala.

 

U  programu će sudjelovati:

Karmen Kmetović Prkačin, autorica

Iris Domazet Malobabić, poduzetnica

Sonja Šumić, predstavnica Naklade Fragment

Bartul Vlahović, predstavnik Naklade Fragment

 

O knjizi „Od mrvice do lavice“:

Djelo Od mrvice do lavice, autorice Karmen Kmetović Prkačin, na vrlo jednostavan i duhovit način govori o osobnoj transformaciji inspiriranoj životnim temama u kojima se može pronaći svaki čitatelj. Stavljajući na papir ugodne i manje ugodne trenutke svoga postojanja, autorica se vodila mišlju kako ono što nju inspirira može poslužiti čitatelju da otpusti strah, da se prihvati i zavoli u svojoj nesavršenosti.

Knjiga opisuje autoričin put preobrazbe od mrvice koja je ljubav zamijenila strahom, do lavice koja je ponovno zavoljela sebe i napokon počela živjeti život punim plućima. Na putu osobnog razvoja dala je otkaz, prošla je bolan proces raskidanja veza s dragim ljudima i iskusila neimaštinu. No svaka bolna situacija naučila ju je da postane jača, da se zavoli i da na kraju živi slobodno, ispunjeno i autentično.

Knjiga je namijenjena svakomu tko želi spoznati kako slijediti svoju svrhu i biti svoj.

„Ova je knjiga poput nekakve hipnoterapije koja vas vodi u prepoznavanje svoje unutarnje ljubavi i početak iscjeljenja, kakvi god oni prirode bili. Čitajući je, osjećate kao da ležite negdje na kauču i potpuno ste opušteni, a odnekud dolazi nježni autoričin glas koji vas vodi na putovanje kroz neobično poznate svjetove. Da, vrlo dobro ih poznajemo! Znamo sve njihove izazove i dramu. A sada i njihovu veličanstvenu mudrost. Knjiga Od mrvice do lavice sjajan je primjer kako se gradi mapa izbavljenja iz straha i nesigurnosti u povjerenje i visoko samopouzdanje. Topla preporuka!“

 

-­­ Nenad Ljubić, autor

*

BILJEŠKA O SPISATELJICI

Karmen Kmetović Prkačin psihoterapeutkinja je, spisateljica i vlasnica UMUS savjetovališta. U svom individualnom i grupnom psihoterapeutskom radu primarno je posvećena odnosima: partnerskim, obiteljskim i poslovnim. Učeći klijente kako upravljati stresom, pomaže im pronaći unutarnji mir, ostvariti i uživati harmonične i razumijevanjem ispunjene odnose.

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je socijalni rad, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu magistrirala je socijalnu psihijatriju i sociopatologiju.

Članica je europskog instituta za psihoterapiju (EAP). Završila je edukaciju za praktičara neurolingvističke psihoterapije (NLP). Također je praktičarka rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije te akreditirana facilitatorica programa Take charge of your life američkog Instituta William Glasser. Kao voditeljica i stručna suradnica sudjelovala je na brojnim radionicama i projektima.

Autorica je programa Preuzmi kontrolu nad poslovnim stresom te Uplifting programa kojemu je cilj postizanje unutarnjeg mira i harmonije i mentorica za rekonekciju u Global Advisory Alliance for Reconnection.

Posebno je ponosna na online edukacijski program Tajna sretnog braka koji je prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Jedna je od autorica knjiga Vodič kroz razvod braka i Vodič za sretan brak od kojih je prva prevedena na slovenski i engleski jezik.

Osnivačica je Facebook stranice UMUS savjetovanje by Karmen Kmetović Prkačin te You tube kanala Ugasi mozak, upali srce.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.