Input your search keywords and press Enter.

Predavanje “Usluge u zajednici dostupne roditeljima”

Pozivamo vas na predavanje „Usluge u zajednici dostupne roditeljima“ koje će u utorak, 26. 2. u  17 sati u prostorima DURA-e, Branitelja Dubrovnika 15, održati Suzana Vargović.

Predavanje je namijenjeno roditeljima, ali i svim ostalim zainteresiranima.

Koje su to usluge, bilo da se radi o savjetodavnoj, financijskoj ili drugoj podršci koje su dostupne (ili bi trebale biti dostupne) obiteljima od strane društvenih institucija i na koji ih način ostvariti?

Pozvali smo Suzanu da progovori o ovoj temi obzirom da mi još do sada nismo naišli na jasan zbir ovakvih informacija na jednom mjestu.

Na kraju predavanja imat ćete priliku postaviti pitanja prema osobnom interesu na temu socijalnih usluga, ali i izazova roditeljstva općenito.

Predavanje organizira Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai, a u sklopu projekta Obitelj i Društvo kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Suzana Vargović je pedagoginja, zaposlena kao izvršna direktorica Udruge Breza, usmjerene na rad s mladima, koja vrlo uspješno nudi niz socijalnih usluga među kojima i organizirano stanovanje uz sveobuhvatnu podršku, organizirano stanovanje uz povremenu podršku i produženi boravak. Breza je danas vodeća udruga u području razvoja civilnog društva, a na svojim brojnim projektima surađuje i s inozemnim partnerima te svoje usluge pruža i na stranom tržištu.

Izgledno je da će se kroz suradnju udruge Bonsai i udruge Breza kroz projekt Europskog socijalnog fonda osnovati socijalna usluga poludnevnog boravka za djecu u Dubrovniku.

 

 

 

Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)