Input your search keywords and press Enter.

Predavanje Olivere Drutter ‘’Kako zacijeliti povrede iz djetinjstva u odrasloj dobi’’

Predavanje integrativne terapeutkinje Olivere Drutter ”Kako zacijeliti povrede iz djetinjstva u odrasloj dobi metodama tjelesno orijentirane terapije (CIR metoda)” održat će se u četvrtak, 26. rujna u Čitaonici Narodne knjižnice s početkom u 18 sati.

Kada pričamo o nekoj osobnoj problematici koja nam se u životu neprekidno vraća u različitim odnosima i situacijama, osjetimo bespomoćnost i frustraciju našeg Unutarnjeg djeteta. Bez obzira na to koliko nam je godina, svi imamo Unutarnje dijete kojega često nismo svjesni.

Nerijetko upravo iz pozicije nezrelog Unutarnjeg djeteta donosimo loše odluke i ulazimo u odnose koji nisu dobri za nas jer rezultiraju autodestruktivnošću i destruktivnošću te dovode do nezadovoljstva, depresije, ovisnosti, osjećaja nesigurnosti, anksioznosti, agresije i sl.


Naše Unutarnje dijete je puno više od nezrelosti i ima cijeli dijapazon intenzivnih osjećaja. Njegovim zanemarivanjem odričemo se najboljih dijelova sebe čineći to onako kako su to činile odrasle osobe u našem djetinjstvu. Iz straha da ponovo ne doživimo povrede iz djetinjstva razvijamo potrebu za savršenstvom i na taj način još se više udaljavamo od Unutarnjeg djeteta.

Kvalitete kao što su kreativnost, razigranost, znatiželja, nesputanost, veselje, privrženost, taktilnost, nježnost, upornost i prisutnost kvalitete su Unutarnjeg djeteta koje naša odraslost treba ako želimo više osjećaja slobode, odvažnosti, ljubavi i novina u životu.
Ovo javno predavanje je ujedno i najava za otvaranje škole Centar za integrativni razvoj (CIR) Dubrovnik.Svi koji žele više saznati o predavačici, radu škole ili ih zanima radionica koju će Olivera Drutter održati na ovu temu
u subotu, 28.9.2019. od 9:30 do 14 sati u prostorijama Osnovne škole Ivana Gundulića, Sustjepanska 4, mogu je kontaktirati na broj telefona 091 586 8107 ili putem e-pošte oledrutter@yahoo.com

Za radionicu koja se naplaćuje je potrebna prijava najkasnije do 27. 9. 2019. do 17 sati.
www.oliveradrutter.com
www.cir.hr

 

 

Dubrovačke knjižnice Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *