Input your search keywords and press Enter.

Predavanje Bruna Šimleše u Čitaonici Narodne knjižnice Grad

Najčitaniji domaći autor knjiga popularne psihologije i jedan od deset najposuđivanijih suvremenih pisaca u hrvatskim knjižnicama, Bruno Šimleša, predstavit će knjigu „Umjetnost Života“ te održati prigodno predavanje dubrovačkoj publici u petak, 10. lipnja, u 20 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Šimlešine knjige ne pate od klasičnih boljki literature samopomoći jer on ne pojednostavljuje stvarnost i ne nudi nikakva tri revolucionarna koraka za instant prosvjetljenje. Radi se o praktičnim i u praksi provjerenim alatima koji pomažu ostvariti zdrav odnos prema sebi i prema drugima. U najnovijoj knjizi „Umjetnost života“ autor čitatelja podučava kako zavoljeti sebe, kako voliti druge, a pritom ostati svoj te kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, a od svoga života stvoriti remek-djelo.

Događanje je u organizaciji Naklade Ljevak i Dubrovačkih knjižnica Dubrovnik, a svi zainteresirani moći će po povoljnim cijenama kupiti i neke od Šimlešinih knjiga.

Bruno Šimleša:

Bruno Šimleša rođen je 1979. Diplomirao je sociologiju 2002. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Dvije godine vodio je emisiju “Svaki dan, dobar dan“ na Hrvatskoj televiziji, a trenutno je redoviti tjedni gost emisije “Život je lijep“ na Hrvatskoj televiziji i radijski voditelj na Gold FM-u. Prije petnaest godina u vlastitoj je nakladi objavio prvu knjigu, a nakon nje uslijedile su “Hvala ti, ljubavi“ (2003.), “Savršenstvo Kreacije“ (VBZ, 2007.) i zbirka poezije “Osluškujući podne“ (VBZ, 2007.), te bestseleri “Škola života“ (VBZ, 2009.), “Ljubavologija“ (Naklada Ljevak, 2011.), “U rukavicama mi je ionako prevruće“(Naklada Ljevak, 2012.) i “Umjetnost života“ (Naklada Ljevak, 2015.). Potaknut velikim zanimanjem čitatelja za ideje iz svojih knjiga, Šimleša je diljem Hrvatske održao i niz javnih predavanja.

Bruno Simlesa_Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)