Input your search keywords and press Enter.

Poziv na podnošenje prijedloga za Proračun 2016.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika uputio je poziv sugrađankama i sugrađanima da daju svoje prijedloge za Proračun 2016. godine:

Poštovane Dubrovkinje i Dubrovčani,

gradska uprava u procesu je pripreme proračuna za sljedeću godinu, ali i dugoročnog planiranja proračunskih projekata.
Grad Dubrovnik i ove godine nastavlja dobru praksu uključivanja naših sugrađana u neposrednu proceduru planiranja proračuna. Zahvaljujući Vama i Vašim prijedlozima, izvršile su se brojne aktivnosti i zahvati, prvenstveno komunalni. Nismo bili u mogućnosti sve prijedloge ispuniti. Neki su bili izvan nadležnosti lokalne samouprave, neki su dugotrajni procesi za koje je jedna kalendarska godina prekratko razdoblje, a neke nosimo u planu za kraj ove i početak sljedeće godine.

Pozivamo Vas da sudjelujete u upravljanju i planiranju te dobrim i konstruktivnim prijedlozima na gradski Proračun osigurajte proračunsko financiranje projekata i inicijativa koje smatrate najvažnijima.
Prijedlozi trebaju biti realni, iz područja nadležnosti Grada Dubrovnika, na svaki ćemo pisano odgovoriti, a opravdane i ostvarive zahtjeve uvrstiti u Proračun.
Prijedloge možete uputiti poštom na Grad Dubrovnik, Pred Dvorom 1 s naznakom „Prijedlog na Proračun“ ili e-mailom na obavijesti@dubrovnik.hr najkasnije do 1. listopada 2015. 
 
Andro Vlahušić, gradonačelnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.