Input your search keywords and press Enter.

Poziv ex Atlasovcima: Okupljanje i druženje u subotu u Župi

Prenosimo u potpunosti priopćenje bivših Atlasovaca o druženju u subotu:

Zadovoljstvo nam je informirati Vas o velikom okupljanju i druženju bivših djelatnika Atlasa u subotu, 19. ožujka 2016. s početkom u 14,00 sati u restoranu Spiona u Župi dubrovačkoj.

Prijave starih Atlasovaca stižu sa svih strana, pa u ovom trenutku imamo 312 potvrđenih dolazaka iz raznih krajeva u kojima je Atlas djelovao i imao svoje poslovnice. Ovo je uistinu broj iznad svih očekivanja, koji nas još jednom podsjeća što je Atlas bio i što je svim Atlasovcima značio.

Teško je naći tvrtku u Hrvatskoj, a i šire, koja bi uspjela s jednim pozivom na zajedničko druženje na vlastiti trošak prikupiti toliki broj svojih bivših zaposlenika koji s velikom radošću dolaze na ovo druženje. Ponosni smo na to, ponosni na sve ono što nas je Atlas naučio i na sve ono što smo mi njemu dali.

U Spioni će nas bit puno, pa molimo i Vas da nam potvrdite svoj dolazak s imenima vaših novinara, snimatelja ili fotografa koji će nam se pridružiti ovom prigodom. Vaše potvrde očekujemo na e-mail: exatlasovci@gmail.com

S poštovanjem, Ex Atlasovci

One Comment

  • BERISLAV napisao:

    I MI BIVŠI VOZAČI ATLASA IZ MARIBORA SE RADO SJEČAMO NA ATLAS I DRUŽENJE SA VOZAČIMA I VODIČIMA.BAR NA STARE DANE NAM JE OSTALO NEŠTO LJEPO U SJEČANJU.POŠTOVANJE BERISLAV PERKOVIĆ.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *