Input your search keywords and press Enter.

Power System Transients u Cavtatu

U sklopu Međunarodne konferencije International Conference on Power Systems Transients koja se održava u Hotelu Croatia u Cavtatu od 15. do 18 lipnja 2015. bit će organizirana druga po redu radionica Flex ChEV Workshop. Kroz program radionice izvijestit  će se o novostima na projektu FLEX-ChEV te planiranim aktivnostima u suradnji s dionicima i tvrtkama.

Kao dio radionice HEP će u četvrtak, 18. lipnja 2015. godine s početkom u 17,20 sati održati prezentaciju „eMOBILNOST-razvojni projekt HEP grupe“  te predstaviti stanicu za punjenje električnih vozila ELEN.

Riječ je o projektu koji se zalaže za  fleksibilnu infrastrukturu za punjenje električnih vozila i razvoj integriranog koncepta pametne infrastrukture za punjenje. Naime, novi koncept fleksibilne infrastrukture za punjenje električnih vozila razvit će se korištenjem novih tehnologija i kontrolnim metodama  implementiranim u sustavima distribuirane proizvodnje i mikromrežama.

Domaćin radionice je Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, u  suradnji  s domaćim energetskim tvrtkama. Tri glavna partnera na projektu su Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Aalborgu, i Sveučilište Narvik. S hrvatske strane na projektu još sudjeluju Končar-Inženjering za energetiku i transport, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i HEP Opskrba.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)