Input your search keywords and press Enter.

Povjerenica Medović primila trostrukog kadetskog prvaka Hrvatske Maria Šurkovića

Povjerenica Vlade Republike Hrvatske Nada Medović i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo primili su jučer trostrukog kadetskog prvaka Hrvatske Maria Šurkovića i njegovog trenera Frana Ćirka. U ime Grada Dubrovnika uputili su im čestitke na postignutim rezultatima te uručili prigodne poklone.

Povjerenica Medović istaknula je kako mladi i uspješni Šurković može biti uzor brojnoj djeci i mladima te kako njegov uspjeh i predan rad služe na ponos ne samo njemu i njegovim roditeljima već i cijelom Gradu.

Mario Šurković, učenik Osnovne škole Marina Držića, plivanjem se bavi od svoje šeste godine, a osvojene zlatne medalje ujedno su mu i prve medalje s državnog prvenstva.

Ponos iznimnim uspjehom i postignutim rezultatima ne skrivaju ni Šurkovićev trener Frane Ćirak, a ni roditelji ističući kako jesu očekivali medalju na Prvenstvu, ali tri zlata i titulu trostrukog kadetskog prvaka Hrvatske nisu.

Mario Šurković  kadetskim prvakom Hrvatske postao je na Prvenstvu Hrvatske za kadete koje se održalo u Dubrovniku 11. i 12. veljače.

U jakoj konkurenciji najboljih hrvatskih kadeta bio je najbrži u utrkama 100 leđno s vremenom 58.99, 200 leđno s vremenom 2:09.28, te 100 slobodno s vremenom 53.65.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *